SENCARD DİREKT SATIŞ SİGORTA ARACILIĞI A.Ş. İLE DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDAKİ PROTOKOL

Genel Müdürlüğümüz ile SENCARD DİREKT SATIŞ SİGORTA ARACILIĞI A.Ş. arasında yapılan protokol dahilinde DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ çalışanları ve bakmakla yükümlü oldukları 1. derece yakınlarının (anne, baba, eş, çocuk) anılan şirkette sunulmakta olan hizmetlerden indirimli olarak faydalanmasını amaçlamaktadır.

DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ çalışan ve bakmakla yükümlü oldukları 1. derece yakınlarına ait kimlik belgesi (varsa) ve resmi kimlik belgesi ile kurumlara başvuru yaptıkları taktirde aşağıda belirtilmiş indirimler üzerinden işlemleri yapılacaktır.

Sigorta Şirketi tarafından hak sahiplerinin cinsiyeti, yaşı, boy ve kilosu(boy kilo kitle endeksine göre) sağlık geçmişi (sigorta özel ve genel şartları kapsamı dışında olan kişiler hariç)dikkate alıarak kişiye özel %15 indirim uygulanacaktır.

Telefon: 05453440961
Mail: burak.salman@sencarddirekt.com.tr